duminică, 13 septembrie 2009

Harta dictaturii biometrice



Ma distreaza oarecum faptul ca desi yoghinii de la noi din tara, adeptii MISA si ai lui Bivolaru se dau ei mari luptatori impotriva cipurilor si fac proteste pe seama asta, exact ei fac parte din dictatura biometrica si ajuta la implementarea ei. Trist este faptul ca multi se alatura acestei miscari, si avand o negura deosebit de groasa pe ochi si aflandu-se in totala inconstienta, cred ca este bine ce fac si ca au gasit calea cea dreapta...

Este ca si cum eu as avea un mare dusman, si pentru ca nu am cum sa-l inving direct, el avand o putere mult mai mare decat a mea, ma dau de partea lui si pe la spate il sap incet incet.

Tot asa si yoga şe forteaza in fel şi chip sa arate ca este de partea Bisercii, luand chiar pasaje din biblie si interpretandu-le in fel si chip dupa bunul lor plac.

Cu atat mai stupid este faptul ca ei se arata de partea Bisericii cand Biserica spune clar ca yoga este erezie (inselatorie diavoleasca si inchinare la idoli).

Cat despre catolici, lucrurile stau mult mai clar. Papa a declarat public ca pentru a iesi din criza trebuie instaurat un guvern mondial. Ei de mult s-au dedicat masonilor si au schimbat tot continutul cartilor lor religioase.

Acum doar Ortodoxia mai sta ca un ghimpe in coasta masonilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu